Predstavljamo Supa One™, novi asortiman univerzalnih spojnica i prirubničkih adaptera

Naše nove spojnice sa jednim vijkom dizajnirane su u skladu sa EN 545 kako bi se osigurala čvrstoća i izdržljivost. 27-06-2024

Zadovoljstvo nam je što možemo objaviti naše nove Supa One™ ravne spojnice i prirubničke adaptere pogodne za liveno gvozdene, čelične, PVC i PE cevi. Dostupni su u DN80-200.

Supa One™ spojnice su vrlo jednostavne za ugradnju sa samo jednim vijkom koji se zategne na svakom kraju spojnice. Dizajnirane su od duktilnog liva u skladu sa EN 545 kako bi se osigurala čvrstoća i izdržljivost.

Odeljak nosača može da se rotira za 360° za podesivu orijentaciju vijka tokom instalacije. Ovo osigurava potpuni pristup zatezanju vijaka, čak i kada je prostor ograničen na mestu ugradnje. Dizajn sfernih matica omogućava im lagano rotiranje i osigurava precizno prianjanje. Štaviše, dizajn omogućava upotrebu standardnog električnog alata, a alat neće biti odgurnut krajem šipke tokom zatezanja, što je često slučaj kod tradicionalnih dizajna. Nema potrebe za ponovnim zatezanjem vijaka.

Spojke omogućavaju otklon ± 4° na oba kraja (ukupno 8°), a velike tolerancije dubine umetanja omogućavaju da se cev iseče blago pod uglom. Ovo omogućava jednostavnu instalaciju bez potrebe za preciznim podešavanjem.

Univerzalne nezatezne spojnice i prirubnički adapteri Supa One™ dopunjuju AVK-ov sveobuhvatan asortiman spojnica i prirubničkih adaptera za svaku potrebu.

Molimo pogledajte tablice podataka za više detalja:

Univerzalne ravne spojnice Supa One™ serija 651/00
Univerzalni prirubnički adapteri Supa One™ serija 653/00

Više možete pročitati u članku kako odabrati adekvatnu spojnicu.

ANIMACIJA

Univerzalne spojnice sa jednim vijkom Supa One™

Animacija o karakteristikama i ugradnji naših univerzalnih jednovijčanih spojnica Supa OneTM serije 65Ks.