Nova teleskopska ugradna garnitura sa zaštitom od loma usled prevelikog obrtnog momenta

U slučaju primene prevelikog obrtnog momenta u radu, oštećenje ventila i same ugradne garniture onemogućeno je zaštitom od loma. 28-10-2022

Sa zadovoljstvom predstavljamo naša nove teleskopske ugradne garniture sa zaštitom od loma u adapter ključu. U slučaju primene prevelikog obrtnog momenta u radu, oštećenje ventila i same ugradne garniture onemogućeno je zaštitom od loma.

U slučaju prevelikog obrtnog momenta, dolazi do pucanja zaštitne zaustavne navrtke koja je jednostavna za zamenu. U međuvremenu, rad sa ugradnom garniturom omogućen je nasadnim ključem veličine 20 mm. Za više informacija o funkcionalnostima proizvoda pogledati video.

Adapter ključ sastoji se iz dva dela – samog ključ adaptera i gornjeg adaptera – a između je zaustavne navrtke izrađene od ekološkog i visoko otpornog mesinga ECO BRASS DZR CW724R. Sva tri dela sklopljena su pomoću vijka sa cilindričnom glavom.

U zavisnosti od veličine ventila, do pucanja zaštitne navrtke dolazi na različitim brzinama obrtnog momenta. Dostupni su setovi rezervnih delova koji se sastoje od zaštitne zaustavne navrtke i rezervnog vijka sa cilindričnom glavom koji se mogu ugraditi imbus ključem. Za više informacija, videti tehničke specifikacije i uputstva za ugradnju klikom na linkove u nastavku.

  • Teleskopske ugradne garniture za zasune nominalnog prečnika   DN40-400, sa zaštitom od loma, proizvođača AVK i serije 04/F-011
  • Teleskopske ugradne garniture za zasune nominalnog prečnika DN450-600, sa zaštitom od loma, proizvođača AVK i serije 04/F-017

Sve naše ugradne garniture su projektovane za jednostavnu upotrebu sa funkcijama koje omogućuju laku ugradnju i lako podešavanje dužine na licu mesta. Za više informacija o radu naših ugradnih garnitura pogledati video. Nesmetan rad ventila omogućen je donjim poklopcima ugradnih garnitura koji štite vreteno ventila od nečistoća i omogućuju njegovu slobodnu rotaciju – kao i visokim, ujednačenim i dugotrajnim kvalitetom ugradnih garnitura.

Za više informacija i detaljan pregled našeg širokog asortimana ugradnih garnitura posetite našu stranicu sa uvidom u karakteristike proizvoda.

Video

Ugradne garniture sa zaštitom od loma

Teleskopske ugradne garniture su sada dostupne sa zaštitom od loma u ključ adapteru. U slučaju primene prevelikog obrtnog momenta, oštećenje ventila  onemogućeno je zaštitom od loma.

Uvid u karakteristike proizvoda

AVK ugradne garniture za ventile - lake za upotrebu, pouzdane!

Ugradne garniture se koriste za pristup radu teško dostupnih podzemnih i nadzemnih ventila. Ugradne garniture proizvođača AVK su lake za upotrebu i izrađene su od materijala otpornih na koroziju primenom najsavremenijih i u potpunosti automatizovanih proizvodnih tehnologija za ujednačen i dugotrajan kvalitet.