Novi zasuni sa Supa Maxi™ / PE krajevem – kombinacija dva vrhunska dizajna!

Zadovoljstvo nam je da pretstavimo naš asortiman zasuna kod koga su kombinovana dva vrhunska AVK dizajna. Supa Maxi™ univerzalni spojni kraj za bilo koji cevni materijal i PE cevni kraj koji omogućuje direktno zavarivanje na PE cevovod. 08-11-2021

Glavne odlike

Sam zasun je unapredjenog AVK dizajna sa našim jedinstvenim dizajnom klina i antikorozivnom zaštitom. Pročitajte sve o prednostima na linku Ukupni Troškovi Vlasništva.

Supa Maxi™ univerzalni zatezni spojni kraj odlikuje patentirani SupaGrip™ zaptivni sistem sa fleksibilnim pritezačima koji obezbedjuju superiornu zaptivenost i zateznu otpornos na svim dimenzijama i na svim materijalima. I više, odlikuje gal aka instalacija bez neophodnosti naknadnog pritezanja zavrtnjeva, visok-kvalitet materijala I mnogo više. Pročitajte sve o  Supa Maxi™ dizajnu i njegovim prednostima.

PE cevni kraj nudi spoj ventila i cevi I jači nego što je to sama cev, sa predmontiranom standardnom PE cevi. Pročitajte sve prednosti potpuno zavarenih PE cevnih Sistema i jedinstvene odllike AVK dizajna.

Zasuni nove serije 638 su dostupni u dimenzijama DN80-300. Klikom na link ispod do više detalja.

  • 638/00-116 Supa Maxi™ kraj  X crno/plavi SDR11 PE100 cevni krajevi, PN16
  • 638/00-126 Supa Maxi™ kraj  X crno/plavi SDR17 PE100 cevni krajevi, PN10
 

Preuzimanje brošura

Zasuni sa PE krajevima

Upoznaj se sa prednostima korišćenja zasuna sa PE krajevima i pogledaj uvod u naš široki asortiman.

ANIMACIJE

Zasuni sa PE krajevima

Animacija pokazuje primenu i predonosti korišćenja našeg asortimana zasuną sa PE krajevima.