O AVK International A/S-u

AVK je poznat širom sveta po visokokvalitetnim ventilima i hidrantima. Doprinosimo održivim rešenjima globalnih izazova u okviru snabdevanja čistom pitkom vodom, smanjenja gubitka vode, sakupljanja i prečišćavanja otpadnih voda, distribucije gasa i biogasa i efikasnog navodnjavanja i zaštite od požara.

AVK International A/S nudi širok asortiman proizvoda na tržištima našeg geografskog regiona koji pokriva kontinentalnu Evropu, zemlje Centralne Azije i Kavkaza i Severnu Afriku. Specijalizovani smo za proizvodnju zapornih ventila, dvostruko ekscentričnih leptir ventila,  nepovratnih kugla ventila, servisnih priključaka, Supa Maxi™ spojnica, teleskopskih garnitura i odabranih vrsta hidranata i dodatne opreme. Mi koristimo gumene smeše uz beskompromisne standarde izvrsnosti iz AVK-ove fabrike gume AVK GUMMI A/S, jer je ključno da gumene komponente unutar ventila i hidranta budu najvišeg kvaliteta kako bi se osiguralo sigurno, vodonepropusno zaptivanje i nesmetan rad. U naš asortiman dodajemo proizvode iz više od 20 drugih fabrika AVK u Evropi, kao i iz fabrika AVK širom sveta, što nam omogućava da ponudimo veoma širok izbor visokokvalitetnih ventila, hidranata i dodatne opreme.

Na osnovu LEAN principa, pojednostavili smo naše radne procese i protok robe kako bismo osigurali najbrže moguće vreme isporuke. Skladištimo veliki deo AVK-ovog asortimana u našem skladištu od 13.000 m2, a naš sistem upravljanja skladištem omogućava nam da optimizujemo zalihe i rukovanje. Sve u svemu, ovo nam omogućava da ponudimo odličnu uslugu dostave.

Sertifikovani smo prema standardu ISO 9001 za upravljanje kvalitetom, kao i ISO 29001, standardu specifičnom za industriju nafte i gasa. Štaviše, sertifikovani smo prema standardu ISO 14001 za upravljanje životnom sredinom, ISO 50001 standarda za upravljanje energijom i ISO 45001 standarda za zdravlje i bezbednost na radu.

Naše kupce servisiraju lokalne prodajne organizacije u sopstvenim prodajnim kompanijama AVK ili naši pažljivo odabrani distributeri, koji se bave potrebama svojih kupaca. Stoga smo u mogućnosti da ponudimo rešenja po meri koja odgovaraju lokalnim specifikacijama.

AVK International A/S zapošljava oko 230 ljudi na četiri lokacije u Galtena u Danskoj, a imamo lokalne prodajne predstavnike u nekoliko zemalja u našem regionu. U finansijskoj godini 2022/2023 imali smo promet od 739 miliona DKK.

Video

Pogledajte naše prostorije

Upoznajte se sa kompanijom AVK International u video obilasku naše fabrike, koji pokazuje naš pristup za ostvarivanje dosledno visokog kvaliteta