O kompaniji AVK International A/S

AVK International A/S nudi široki izbor ventila, hidranata i prateće opreme za vodu, gas, tretman otpadnih voda i zaštitu od požara, tržištima Kontinentalne Evrope, Centralne Azije i Kavkaskih zemalja, kao i Severne Afrike.

Specijalizovani smo za proizvodnju zasuna, dvostruko ekscentričnih leptir ventila, nepovratnih kugla ventila, kućnih priključaka, Supa Maxi™ spojnica, ugradbenih garnitura i odabranih vrsta hidranata i prateće opreme. Smeše gume koje se koriste potiču iz fabrike AVK GUMMI A/S, koja je u supstvenom vlasništvu AVK. S obzirom na krucijalni značaj, smeše gume koje se nalaze u ventilima i hidrantima podrazumevaju najviši kvalitet, kako bi se obezbedila sigurnost, zaptivenost i funkcionalnost bez bez poteškoća. Naš asortiman sadrži brojne proizvode iz preko 20 drugih evropskih fabrika kompanije AVK, kao i  onih AVK fabrika širom sveta koje mogu ponuditi širok izbor visokokvalitetnih ventila, hidranata i dodatne opreme. 

Oslonjeni na LEAN principe, pojednostavili smo radne procese i protok robe, kako bismo obezbedili najkraće rokove isporuke. Veliki izbor proizvoda iz našeg asortimana se nalazi na našem skladištu veličine 13,000 m2, gde naš sistem upravljanja skladištem omogućava optimizaciju i manipulaciju robom. Sveukupno, ovaj pristup nam omogućuje odlično pružanje usluga.

Sertifikovani smo prema ISO 9001 kao i ISO 29001, specifičnom industrijskom standard za industriju nafte i gasa. I više od toga, sertifikovani smo prema ISO 14001 standardu za upravljanje životnom sredinom, ISO 50001 standard za Upravljanje Energijom, kao i ISO 45001 standardu za profesionalnu Bezbednost i Zaštitu na radu.

Naše klijente opslužuju lokalne prodajne organizacije, u okviru kompanije AVK ili putem naših pažljivo odabranih distributera, koji su zaduženi za obsluživanje potreba svojih kupaca. 

Od 2013. godine, kompanija AVK International je zastupljena na Balkanu kroz naše predstavništvo u Beogradu, zaduženo za tržišta Srbije, Hratske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Crne Gore. Ovakvim lokalnim pristupom AVK je bliži potrebama svojih klijenata, kako kroz direktan kontakt, tako i kroz delotvornu lokalnu distributivnu mrežu. Danas je kompanija AVK čuvena kao brend visokog kvaliteta na Balkanu, kao i u ostatku sveta.

AVK International A/S zapošljava okvirno 250 ljudi na četri lokacije u okolini Galtena,Danska, i u fiskalnoj godini 2021/2022 je imala promet od 758 m Danskih kruna.

Video

Pogledajte naše prostorije

Upoznajte se sa kompanijom AVK International u video obilasku naše fabrike, koji pokazuje naš pristup za ostvarivanje dosledno visokog kvaliteta
Naša web-stranica koristi kolačiće za statičke analize, kako bi unapredila našu web-stranicu i služila vam optimalno. Posetom naše web-stranice, pristajeteda naša ili treća strana koristi kolačiće kako je opisano u našoj politici kolačića i privatnosti.