Protivpožarna zaštita u zatvorenom

Protivpožarna zaštita na otvorenom

Distribucija gasa

Proizvodnja gasa

Transport gasa

Sakupljanje

Odvodnja

Prečišćavanje

Distribucija vode

Tretman vode

Transport vode

Dobrodošli u AVK

AVK je globalni tržišni lider u proizvodnji ventila i hidranata. AVK ventili deo su ključnih infrastrukturnih sistema za vodosnabdevanje, tretman otpadnih voda, distribuciju prirodnog gasa za grejanje, električnu energiju i sprinkler sisteme za protivpožarnu zaštitu. AVK hidranti koriste se za protivpožarne sisteme na otvorenom u industrijskim zonama i u blizini velikih zgrada, a koriste ih vatrogasci za gašenje požara. Cilj nam je da razvijemo proizvode koji će napraviti razliku, kako u sadašnjosti, tako i u budućnosti, npr. proizvode koji će pomoći u rešavanju ključnih problema, kao što je gubitak vode, kao i proizvode koji nude dugoročno najisplativija rešenja našim klijentima.

AVK International A/S deo je AVK Grupe, danske kompanije u privatnom vlasništvu koja ima preko 4.800 zaposlenih širom sveta. U kompaniji AVK International A/S, bavimo se proizvodnjom ventila i prateće opreme, a zahvaljujući dodatnim proizvodima iz drugih fabrika u vlasništvu kompanije AVK, možemo da ponudimo veliki izbor veoma kvalitetnih proizvoda tržištima u našoj geografskoj oblasti, koja obuhvata kontinentalni deo Evrope, države centralne Azije, Kavkaza i severne Afrike. 
 

AVK INTERNATIONAL A/S SKOVBY, DANSKA

BRZA ISPORUKA ZAHVALJUJUĆI NAŠEM DISTRIBUCIONOM CENTRU OD 13.000 M2

250

AVK International A/S ima približno 250 zaposlenih

4

Na 4 lokacije: 3 fabrike i distribucioni centar u Galtenu, Danska

+40

Isporučujemo robu svim državama u kontinentalnom delu Evrope

VIDEO

Pogledajte naše prostorije

Upoznajte se sa kompanijom AVK International u video obilasku naše fabrike, koji pokazuje naš pristup za ostvarivanje dosledno visokog kvaliteta

Preuzmi cenovnik

Cenovnik za 2023 godinu

Cenovnik za kontinentalnu Evropu

Naša web-stranica koristi kolačiće za statičke analize, kako bi unapredila našu web-stranicu i služila vam optimalno. Posetom naše web-stranice, pristajeteda naša ili treća strana koristi kolačiće kako je opisano u našoj politici kolačića i privatnosti.