Deo vitalne infrastrukture

Vaš pouzdan partner u ventilima

AVK je poznat širom sveta po visokokvalitetnim ventilima i hidrantima. Doprinosimo održivim rešenjima globalnih izazova u okviru snabdevanja čistom pitkom vodom, smanjenjem gubitka vode, sakupljanjem i prečišćavanjem otpadnih voda, distribucijom gasa i biogasa i efikasnog navodnjavanja i zaštite od požara.

Dobrodošli u AVK

AVK ventili i hidranti deo su vitalnih infrastrukturnih sistema.Proizvodimo ventile i dodatnu opremu odobrene za distribuciju vode za piće, kao i pametna rešenja za digitalno praćenje vodovodne mreže. Naš širok asortiman takođe uključuje proizvode za navodnjavanje koji obezbeđuju efikasnu upotrebu vode u poljoprivredi, kao i ventile koji podnose i najteže uslove za sve faze prečišćavanja otpadnih voda. AVK ventili koji ne samo da ispunjavaju, već i premašuju najviše sigurnosne standarde koriste se za distribuciju prirodnog gasa koji će se koristiti za grejanje i električnu energiju, a mi učestvujemo u prelasku na zelenu energiju isporukom ventila za primenu na biogasu. Naši hidranti se koriste za spoljne sisteme zaštite od požara u industrijskim područjima, a vatrogasci za gašenje požara u naseljenim mestima. Naši visokokvalitetni ventili, hidranti i dodaci čine razliku i dugoročno nude najisplativije rešenje za naše kupce.

AVK International A/S je deo AVK grupe, porodične danske kompanije koja zapošljava +4.800 ljudi širom sveta. AVK International proizvodi asortiman  ventila i dodatne opreme, a dodavanjem dodatnih vrsta proizvoda iz ostalih fabrika AVK u mogućnosti smo da ponudimo veoma širok spektar visokokvalitetnih proizvoda na tržištima našeg geografskog regiona koji pokriva kontinentalnu Evropu, centralnoazijske i kavkaske zemlje i Severnu Afriku.

AVK INTERNATIONAL A/S SKOVBY, DANSKA

BRZA ISPORUKA ZAHVALJUJUĆI NAŠEM DISTRIBUCIONOM CENTRU OD 13.000 M2

230

AVK International A/S ima približno 230 zaposlenih

4

Na 4 lokacije: 3 fabrike i distribucioni centar u Galtenu, Danska

+50

Mi isporučujemo u 50 zemalja

Uvidi

Interaktivni AVK svet

Većina naših proizvoda skrivena je ispod zemlje, tako da ih nije često videti. U našem interaktivnom AVK svetu možete saznati više o našim proizvodima i videti gde se obično koriste.

VIDEO

Pogledajte naše prostorije

Upoznajte se sa kompanijom AVK International u video obilasku naše fabrike, koji pokazuje naš pristup za ostvarivanje dosledno visokog kvaliteta

Preuzmi cenovnik

Cenovnik za 2023 godinu

Cenovnik za kontinentalnu Evropu