Brza, pouzdana I trajna popravka

Ako imate curenje u cevovodu koje zahteva brzu i pouzdanu popravku, možete se obratiti AVK-u. AVK-ove reparaturne spojnice od nerđajućeg čelika su rešenje za popravku skoro svih oštećenih cevi.

AVK reparaturne spojnice od nerđajućeg čelika

Curenja na cevima za vodu mogu da izazovu ozbiljne probleme. Oštećene cevi moraju se popraviti što pre i bezbedno, ali i trajno da bi se sprečili vodeni gubici. Popravke često koštaju mnogo vremena i novca. AVK reparaturna spojnica od nerđajućeg čelika je brzo, profesionalno i rešenje koje ne zahteva održavanje. Odaberite najbolje rešenje za vaš problem iz širokog asortimana AVK reparaturnih spojnica. Bilo da je oštećenje jednostavno ili komplikovano, sa našim reparaturnim spojnicama od nerđajućeg čelika, cev sa pukotinom ili rupom može trajno da se popravi. Naše reparaturne spojnice su pogodne za (nerđajući) čelične, bakarne, azbestne cemente, duktilne - i liveno gvozdene, GRP i PVC cevi prečnika od DN 40 do 1000 mm do pritiska od 16 bara. Na zahtev možemo proizvesti i reparaturne cevi do DN 2000 mm.

Širok asortiman i proizvedene po posebnov zahtevu

Opcije za rešavanje vašeg problema sa curenjem su praktično neograničene, sa različitim dužinama spojnica i velikim tolerancijama u odnosu na spoljašnji prečnik cevi, mogućnošću prirubničkih ili navojnih izlaza i izbora različitih tipova gume i kvaliteta nerđajućeg čelika. Pored našeg širokog asortimana reparaturnih spojnica, AVK Rewag može da isporuči reparaturne spojnice proizvedene u skladu sa zahtevom kupca. Sa zadovoljstvom ćemo Vas posavetovati i dizajnirati svako moguće rešenje za vas!

Sopstvena proizvodnja

AVK reparaturne spojnice se proizvode i sklapaju u AVK Rewag-u u Vaassenu. Proizvodni pogon AVK Rewag je kompletno opremljen u skladu sa trenutnim zahtevima & standardima. Celokupan proces proizvodnje je ISO 9001 i ISO 14000 sertifikovan i ostvaren nivo 4 na CSR Performance Ladder. Proizvodi iz AVK proizvodnje su zagarantovani bez defekta u radu i materijalu koji se koristi u periodu od 10 godina.

Kako funkcioniše reparaturna spojnica?

Prethodno savijena ploča od nerđajućeg čelika sa zavarenim navojnim spojevima, navrtkama i podloškama. Unutrašnjost spojnice je obložena gumom. Zatezna sila izazvana zatvaranjem pretvara se u radijalni pritisak gumene obloge na cevi, što osigurava optimalno zaptivanje.

Visokokvalitetni nerđajući čelik

Reparaturna spojnica od nerđajućeg čelika proizvodi se u kvalitetu nerđajućeg čelika AISI 304 i AISI 316. Kvalitet AVK reparaturnih spojnica je van svake dileme jer je svaka reparaturna spojnica potpuno tretirana i pasivzirana nakon zavarivanja zarad najboljeg otpora koroziji.

Gumeno zaptivanje

Važan deo reparaturne spojnice od nerđajućeg čelika je naše gumeno zaptivanje. Guma ima izduženu ćelijsku strukturu, a španer ploča je vulkanizovana za optimalno kružno zaptivanje. Guma koju koristi AVK ima ćelijsku strukturu sa posebno zaobljenim vrhovima, na taj način se formiraju zatvorene ćelije nakon stezanja cevi. Kvalitet gume zavisi od aplikacije. Standardna aplikacija je EPDM i NBR, za specijalne aplikacije AVK može da obezbedi i druge kvalitete gume, kao što je FKM (Viton).

AVK-ova fabrika gume AVK GUMMI proizvodi gumene komponente visokih performansi za zahtevne aplikacije više od 40 godina. Posebno za tehničku i hemijsku industriju, energetski sektor, sektor pijaće vode, prehrambenu industriju i zdravstvenu industriju. AVK GUMMI je među svetskim liderima na ovim prostorima. Proizvodni sistem uključuje proveru svake gumene smeše, potpuno praćenje, kontrolu SPC, FMEA i izuzetno čisto proizvodno okruženje.

EPDM Ethylene-Propylene-diene Monomer, prema EN 681-1, WRAS & W270 je odobrio: veoma je pogodan za vodu, toplu vodu, oksidirajuću tečnost i kiseline.
Temperaturni opseg -40°C do +120°C.

NBR Nitrile-butadiene guma (nitrile guma), prema EN 682, posebno je pogodna za gas, (otpadnu) vodu, životinjsko i biljno ulje.
Temperaturni opseg -40°C do +100°C.

FKM Fluorokarbon elastomer, ima dobru otpornost na mineralna, biljna i životinjska ulja, goriva, mnoge baze, kiseline i rastvarača.
Temperaturni opseg -20°C do +250°C.

Naše odeljenje prodaje će vas rado posavetovati o gumi koja će se koristiti za različite aplikacije.

Zato birate AVK reparaturne spojnice

 • Reparaturne spojnice u različitim dužinama i prečnicima
 • Spojnica  je potpuno tretirana i pasivizirana da bi se povratio otpor korozije
 • Žute pasivisane navrtke da bi se izbeglo nagrizanje
 • Zaptivka od EPDM gume sa strukturom vafla i zaobljenim vrhovima
 • Optimalno zaptivanje zbog vulkanizovane španer ploče i izdužene celijske strukture zaptivne gume
 • Izuzetno lagana, stoga laka za rukovanje
 • Lako montiranje sa drškom na reparaturnoj spojnici od nerđajućeg čelika
 • Bez oštrih uglova ili ivica
 • Bez labavih delova koji se mogu izgubiti tokom montaže
 • Pogodan zareparacije pod pritiskom kao i na praznim cevovodima
 • I za ispod i iznad zemlje

AVK Repair box sa elementima od nerđajućeg čelika

Želite li da budete u mogućnosti da brzo izvršite popravke, ali da nema mesta za velike zalihe? Za hitne popravke i smanjenje zaliha, AVK Repair box je rešenje. Kutija za popravke je ispunjena standardnim reparaturnim komadima, koje možete kombinovati u kompletnu reparaturnu spojnicu, kako biste izvršili hitne popravke na cevima prečnika između 86 i 1475 mm. Umesto da imate zalihe reparaturnih spojnica različitih dimenzija, imate pametnu kombinaciju određenih elemenata koji se mogu koristiti za isti opseg reparacije cevi.

Nakon korišćenja jednog elementa za popravku, kutiju možete dopuniti novim elementima, koje možete poručiti odvojeno od nas. U zavisnosti od situacije možete izabrati širinu standardnih elemenata koje vam najviše odgovaraju. Dostupne su u četiri širine: 300, 400, 500 od 600 mm. Takođe, možete izabrati EPDM ili NBR gumene obloge i kvalitet nerđajućeg čelika (AISI 304L ili AISI 316L).

Animacije

AVK Reparaturna kutija

AVK reparaturna kutija je jednostavno, brzo i fleksibilno rešenje za hitnu popravku oštećenih cevovoda.

Animacije

FS10 i FS20 reparaturne spojnice

Pogledajte kako se instaliraju naše reparaturne spojnice i kako zaptivaju mala curenja na cevima.

Preuzimanje

AVK reparaturne spojke od nerđajućeg čelika

Ostvarite kompletan uvid naše reparaturne spojnice od nerđajućeg čelika i njihovihu primenu.