AVK predstavlja obujmice za inkapsulaciju za potrebe popravke cevi pod pritiskom

Zadovoljstvo nam je što možemo da najavimo novu paletu univerzalnih i namenskih obujmica za inkapsulaciju za potrebe vršenja popravki na naglavcima i zidovima cevi. Hydro Stop, Hydro Fast i Hydro Smart obujmice su idealne za potrebe bezbednih i trajnih popravki cevi pod pritiskom. 18-01-2021

Hydro-Cos, najnoviji član AVK Grupe, razvio je široku paletu univerzalnih i namenskih obujmica za inkapsulaciju, a takođe je u mogućnosti da ponudi u potpunosti prilagođena rešenja za svaki problem sa curenjem. 

Standardne obujmice za inkapsulaciju izrađene su od fabrikovanog ugljeničnog čelika sa epoksidnim premazom koji se vezuje fuzijom, a premaz i gumene zaptivke koje dolaze u kontakt sa vodom imaju WRAS odobrenje. Dizajnirane su sa prirubničkim izlazom koji je pogodan za urezivanje navoja dok se sistem nalazi pod pritiskom i drenažu vode, kao i ispusnim ventilom za ispuštanje vazduha u poslednjem koraku montaže. Ušice za podizanje su integrisane u ojačano kućište. Paleta obuhvata tri glavna dizajna:

Hydro Stop univerzalne obujmice za inkapsulaciju za potrebe popravke naglavaka/cevi 

Univerzalne obujmice za inkapsulaciju Hydro Stop pogodne su za povezivanje cevi izrađenih od različitih cevnih materijala. Imaju toleranciju spoljašnjeg prečnika cevi od 30 mm do DN450 i 40 mm od DN500. Široka tolerancija omogućava veliku fleksibilnost ukoliko spoljašnji prečnik cevi nije precizno izmeren, kao i bezbednu ugradnju čak i u slučaju ovalnih ili oštećenih cevi. Omogućavaju ugaono odstupanje do ±4° pre ili nakon montaže. 

Hydro Fast namenske obujmice za inkapsulaciju za potrebe popravke naglavaka/cevi

Obujmice za inkapsulaciju Hydro Fast imaju toleranciju spoljašnjeg prečnika cevi do 10 mm i namenski se izrađuju za određene cevne materijale. Laki i kompaktni dizajn je idealan za krhke cevi i ograničen prostor na mestu rada, a omogućeno je i ugaono odstupanje do ±6° pre ili nakon montaže, čime se obezbeđuje velika fleksibilnost. 

Hydro Smart namenske obujmice za inkapsulaciju naglavaka cevi malih promera

Namenske obujmice za inkapsulaciju naglavaka cevi Hydro Smart može montirati jedan operater, što je velika prednost ukoliko je prostor za rad ograničen. Ove obujmice nemaju izlaz sa prirubnicom, ali su veoma slične Hydro Fast obujmicama.   

Pored značajno velikog raspona veličina do DN2000, obujmice mogu biti isporučene sa kućištem od nerđajućeg čelika i/ili sa pričvršćivačima od nerđajućeg čelika, sa većim nazivnim pritiskom, do veličine DN3000, pa čak i sa prilagođenim dizajnom.

Za više detalja pogledajte našu stranicu sa uvidima, gde ćete pronaći linkove ka interesantnim primerima, kao i našu brošuru, ili pogledajte stranice proizvoda putem klika na linkove koji se nalaze u nastavku.

  • Hydro Stop univerzalne obujmice za inkapsulaciju naglavaka cevi sa oblikovanim kućištem, AVK serija 8001/0.
  • Hydro Stop univerzalne obujmice za inkapsulaciju cevi sa ravnim kućištem, AVK serija 8001/2.
  • Hydro Fast namenske obujmice za inkapsulaciju naglavaka cevi sa oblikovanim kućištem, AVK serija 8002/0.
  • Hydro Fast namenske obujmice za inkapsulaciju cevi sa ravnim kućištem, AVK serija 8002/2.
  • Hydro Smart namenske obujmice za inkapsulaciju naglavaka cevi sa oblikovanim telom, AVK serija 8003/0.

ANIMACIJA

Obujmice za inkapsulaciju

Upoznajte naš asortiman obujmica za inkapsulaciju i saznajte sve o njihovim funkcionalnostima i prednostima.

UVIDI O PROIZVODIMA

Obujmice za inkapsulaciju za popravku naglavaka i zidova cevi

Hydro Stop, Hydro Fast i Hydro Smart obujmice za inkapsulaciju su idealne za potrebe bezbedne i trajne popravke svih vrsta cevi i spojeva cevi dok se sistem vodovoda nalazi pod pritiskom.