Tretman vode

Voda za ljudsku upotrebu potiče iz dosta različitih izvora : iz podzemnih voda, površinskih voda jezera i reka, i voda iz vodnih rezervoara. U nekim delovima sveta čak se i morska voda koristi nakon procesa desalinacije. 

Voda se mora prečistiti pre upotrebe, bez obzira odakle potiče. Vodi iz određenih izvora je možda potrebna samo filtracija i aeracija, dok voda sa drugih izvora možda treba da prođe i proces dezinfekcije. Prečišćavanje vode se uglavnom vrši u postrojenju za prečišćavanje vode u kojem su ventili često opremljeni električnim ili pneumatskim aktuatorima kako bi se omogućilo njihovo daljinsko upravljanje i kontrola.  

Kompanija AVK nudi širok asortiman ventila i dodataka čiji dizajn je usklađen sa uslovima i zahtevima u tipičnom postrojenju za prečišćavanje vode, uključujući protočne ventile, centrične i dvostruke ekscentrične leptir ventile, nepovratne ventile, vazdušne ventile, spojnice i prirubničke adaptere, reparaturne spojnice i dodatnu opremu.

 

PREUZIMANJE BROŠURA

Vodosnabdevanje

Steknite potpuni uvid u naše ventile, hidrante i pomoćnu opremu za vodosnabdevanje, uključujući i sve podatke o njihovim svojstvima i prednostima
Naša web-stranica koristi kolačiće za statičke analize, kako bi unapredila našu web-stranicu i služila vam optimalno. Posetom naše web-stranice, pristajeteda naša ili treća strana koristi kolačiće kako je opisano u našoj politici kolačića i privatnosti.