Namenski UL & FM zasuni

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naše namenske UL & FM zasune za protivpožarnu zaštitu. 10-09-2020

AVK namenski UL & FM zasuni su specifično dizajnirani kako bi ispunili zahteve UL 262 i FM 1120/1130 standarda. Dostupni su kao OS&Y (Spoljnji navoj i ruda, sa rastućim vretenom i ručnim točkom) i NRS (Nepodižućim vretenom, i navrtkom) varijanti.

NRS ventili su pogodni za unutrašnje i spoljašnje instalacije, dok su OS&Y ventili sa rastućim vretenom tipični za nadzemne unutrašnje instalacije, zbog lakoće prepoznavanja pozicije otvorenosti ventila, čak i sa distance. Ruda na OS&Y je pripremljena za laku instalaciju prekidača za monitoring.

Novi , namenski UL & FM ventili su dostupni u DN65-200 u sledećim varijantama. Za više detalja, molimo uvid u tehničke listove.

Kako biste dobili više informacija, posetite odeljak Pregled o redizajniranim zasunima i o UL & FM odobrenjima AVK proizvoda.

ANIMACIJA

Namenski zasuni prema UL/FM zahtevima

Animacija o osobinama i benefitima AVK zasuną za protivpožarne aplikacije.

PREUZIMANJE BROŠURA

Protivpožarna zaštita

Steknite potpuni uvid u naše ventile, hidrante i pomoćnu opremu za protivpožarnu zaštitu, uključujući i sve podatke o njihovim svojstvima i prednostima
Naša web-stranica koristi kolačiće za statičke analize, kako bi unapredila našu web-stranicu i služila vam optimalno. Posetom naše web-stranice, pristajeteda naša ili treća strana koristi kolačiće kako je opisano u našoj politici kolačića i privatnosti.