Leptir ventili sa groove krajevima za protivpožarnu zaštitu

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naše UL&FM odobrene leptiv ventile sa groove priključcima za protivpožarnu upotrebu. 01-09-2020

AVK leptir ventili za protivpožarnu zaštitu sa groove krajevima prema ANSI/AWWA C6060, IPS-veličine, dizajnirani prema UL 1091 I FN klasi 1112. Ventili su 21 barski/300 PSI, I dostupni u DN65-DN200.

Montirani su sa reduktorom niskog obrtnog momento, i pokreću se iż pune otvorene u punu zatvorenu poziciju sa samo 10 rotacija. Reduktor je spojen sa lokalnim I daljinskim električnim indikatorom pozicije  sa dva odvojena mikroprekudača.

Duktilni disk je u potpunosti vulkaniziran AVK EPDM gumom, sveobuhvatno odobrenom, a sve spoljne površine su zaštićene epoksidnim nanosom.

Leptir ventili sa groove priključcima se spajaju sa civima putem standardnih spojnica. Sistem groove spajanja je široko rasprostranjen kod unutrašnjih instalacija, s obzirom na brzinu I efikasnost spajanja , kao I visokom stepenu fleksibilnosti. I više, on absorbuje vibracije I prenos buke kroz sistem. 

Pogledajte datasheet 815/40-001 za više informacija o proizvodu, i proverite naše animacije koje objašnjavaju karakteristike I prednosti ovog proizvoda.

Glavne karakteristike AVK leptir ventila sa groove priključkom

  • UL/ULC I FM odobren za upotrebu u protivpožarnim sistemima
  • Reduktor za niski obrtni moment
  • Brzo rukovanje – od punog otvorenog do punog zatvorenog ventila za samo 10 krugova
  • Lokalni i daljinski indikator pozicije
  • Telo i disk od duktila
  • Disk kompletno obložen EPDM gumom za pitku vodu
  • Vreteno od nerđajućeg čelika sa O-ringovima
  • Epoksidna zaštita fuziono nanešena.

ANIMACIJE

Leptir ventili sa groove priključkom

Animacija sa karakteristikama I prednostima AVK leptir ventila sa groove priključcima za protivpožarnu zaštitu.

PREUZIMANJE

Protivpožarna zaštita

Steknite potpuni uvid u naše ventile, hidrante i pomoćnu opremu za protivpožarnu zaštitu, uključujući i sve podatke o njihovim svojstvima i prednostima
Naša web-stranica koristi kolačiće za statičke analize, kako bi unapredila našu web-stranicu i služila vam optimalno. Posetom naše web-stranice, pristajeteda naša ili treća strana koristi kolačiće kako je opisano u našoj politici kolačića i privatnosti.