Leptir ventili za renoviranje fabrike za prečišćavanje vode u Hamburgu u Nemačkoj

U septembru 2016. godine kompanija AVK Armaturen isporučila je šest dvostrukih ekscentričnih leptir ventila serije 756, dimenzija DN1000 i DN800, za dovod vode iz rezervoara do stanica za pumpanje čiste vode kompanije Walddörfer Waterworks u Hamburgu.

Leptir ventili kompanije AVK sa sedištem od nerđajućeg čelika zamenili su prvobitne leptir ventile iz osamdesetih. Stari ventili su curili, pa je zamena bila neophodna. Zamena je izvršena bez prekida rada fabrike. Pored leptir ventila, ugrađena su i četiri AVK hidranta sa jednostrukim zatvaranjem, serije 35/31, zarad ispuštanja i ubacivanja vazduha tokom punjenja i pražnjenja sistema cevi. Pristup ventilima i hidrantima omogućavaju plastične AVK kape serije 80/30 i 80/31. Zahvaljujući kombinaciji materijala plastičnog kućišta sa poklopcem od livenog gvožđa, uklonjen je rizik od blokiranja poklopca usled zamrzavanja. 

Kliknite ovde za više informacija na engleskom jeziku.

Dvostruko ekscentrični leptirasti zatvarači

Pregled

Nudimo dvostruko ekscentrične leptiraste zatvarače u DN200-2800, dizajnirane sa fokusom na dugotrajnost. Tiltovan i čvrsto pričvršćeni disk, optimizovana konstrukcija zaptivke i zone krajeva osovine zaštićene od korozije su sve karakteristike koje prevazilaze tržišne standarde.

Preuzimanje brošura

Vodosnabdevanje

Steknite potpuni uvid u naše ventile, hidrante i pomoćnu opremu za vodosnabdevanje, uključujući i sve podatke o njihovim svojstvima i prednostima