Unapredena vodena sredina i efikasnost

Sveobuhvatnom modernizacijom Fabrike za preradu otpadnih voda Czajka značajno je unapređena efikasnost fabrike, kao i vodena sredina u Varšavi. U sklopu ovog projekta, kompanija AVK isporučila je 1.200 ventila.

Do 2013. godine, najveća fabrika za preradu otpadnih voda u Poljskoj, u Varšavi, Czajka, tretirala je isključivo vodu iz polovine Varšave i iz susednog grada Legionova. Ostatak otpadnih voda iz glavnog grada slivao se direktno u reku Vislu, uzrokujući ogromnu štetu po životnu sredinu. Usled pojačanog pritiska Evropske unije i rastuće populacije Poljske, Gradsko veće Varšave donelo je odluku da unapredi Fabriku za preradu otpadnih voda Czajka.

Tokom 2008. godine kompanija AVK angažovana je da isporuči ventile za ovaj ogroman projekat, u saradnji sa kompanijama Veolia Water i Krüger. Danas ova kompanija ne samo da prečišćava otpadne vode iz ova dva grada, već može i da se nosi sa brzorastućom populacijom i poseduje centralni inteligentni kontrolni sistem kojim se osigurava sveopšta efikasnost.

Kliknite ovde za više informacija na engleskom jeziku

 

Preuzimanje brošura

Obrada otpadnih voda

Steknite potpuni uvid u naše ventile i pomoćnu opremu za obradu otpadnih voda, uključujući i sve podatke o njihovim svojstvima i prednostima