Proizvodi kompanije AVK u najvećoj fabrici biogasa u Južnoj Evropi

Najveća fabrika biogasa u Južnoj Evropi, Selected Biogas Farsala S. A., završila je mehaničku fazu, a mi smo isporučili nožaste zasune i Multi hidrante za ovu fabriku.

Problemi upravljanja otpadom rešeni uz pomoć inovacija

Fabrika biogasa rešiće probleme u vezi sa upravljanjem otpadom, naročito onim koji potiče sa farmi za uzgoj stoke (svinja, živine itd.). Ove farme danas su podložne različitim kaznama i sankcijama usled nekontrolisanog odlaganja otpada u rekama i drugim obližnjim ruralnim predelima. Tehnološke inovacije fabrike podrazumevaju mogućnost korišćenja otpada trostrukog porekla: od životinja, gajenih biljaka i ostataka hrane. Ukupan iznos investicije je 17,5 miliona evra, uz period otplate od osam godina, pri čemu će biti otvoreno 50 novih radnih mesta.

Kliknite ovde za više informacija na engleskom jeziku.

Pregled

Nožasti zasuni

Dizajn naših nožastih zasuna  je jednostavan i omogućava jednostavno održavanje i ekonomičnu instalaciju. Zasuni su dvosmerni i omogućavaju ugradnju bez ikakvih ograničenja u smeru protoka. Zaštićeno zaptivanje, visokokvalitetni materijali i puni otvor za protok vode do odličnih performansi i dugog životnog veka.

Preuzimanje brošura

Obrada otpadnih voda

Steknite potpuni uvid u naše ventile i pomoćnu opremu za obradu otpadnih voda, uključujući i sve podatke o njihovim svojstvima i prednostima