Unutrašnja požarna zaštita

Protivpožarna zaštita u zatvorenom prostoru je od suštinskog značaja za sva mesta sa vrednom imovinom ili zapaljivim materijalom. Svim takvim mestima potrebna je efikasna zaštita u slučaju najgoreg scenarija: požara. Zato su robne kuće, tržni centri, kancelarije, hoteli, aerodromski terminali i slična mesta opremljena protivpožarnom zaštitom za zatvorene prostore sa sistemima prskalica koje efikasno gase požar pre nego što se otrgne kontroli. 

Kod protivpožarnih instalacija za zatvorene prostore ključno je koristiti ventile i prateću opremu određenog kvaliteta, da biste bili sigurni da će raditi kad to bude bilo potrebno, čak i posle dugog perioda mirovanja. Širok asortiman protivpožarnih proizvoda za zatvorene prostore kompanije AVK sastoji se od ventila i prateće opreme visokog kvaliteta. Naše stroge procedure testiranja i međunarodno priznata odobrenja obezbeđuju čvrste i pouzdane proizvode. Ako su vam potrebni on-off ventili, post indikatori, nepovratni ventili, hvatači, fitinzi sa groove spojem ili slično, možete se pouzdati u proizvode kompanije AVK. 

Naši zasuni sa mekim naleganjem dizajnirani su za nadzemnu i podzemnu upotrebu i napravljeni su od materijala i premaza koji su izuzetno otporni na koroziju. Nudimo flanšne zasune  u OS&Y dizajnu sa indikatorom otvorenosti, kao i zasune sa žlebovima sa indikatorom otvorenosti.  

Naši centrični leptir ventili sa fiksnom gumenom oblogog imaju izvanredan koncept zaptivanja. Guma je ubrizgana direktno na telo ventila čime je nastalo trajno prianjanje, bez rizika od deformacije ili pomeranja obloge.

Preuzimanje brošura

Protivpožarna zaštita

Steknite potpuni uvid u naše ventile, hidrante i pomoćnu opremu za protivpožarnu zaštitu, uključujući i sve podatke o njihovim svojstvima i prednostima