AVK International A/S - Balkan

Novi asortiman obujmica za bušenje sa prirubnicama

09-10-2017

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi asortiman obujmica za bušenje sa prirubnicama koji predstavlja dopunu našeg postojećeg asortimana. Novi asortiman se sastoji od „tankih" obujmica za bušenje sa prirubnicama, obujmica sa prirubnicama za bušenje pod pritiskom, kao i namenskih spona i zapornih lopatica.

Obujmice su dostupne za PE i PVC cevi spoljnog prečnika 160-355 mm, kao i cevi od duktilnog gvožđa i vlaknastog cementa spoljnog prečnika 100-350 mm.

Obujmica se montira pomoću namenskih spona od nerđajućeg čelika, tako što se koriste dve spone od 55 mm za postavljanje na cevi na tvrdoj podlozi i jedna spona od 265 mm za plastične cevi. Za bušenje pod pritiskom koristi se posebna zaporna lopatica za zaptivanje u procesu bušenja.
 
Glave obujmice se premazuju epoksidnim premazon od min. 250m, a glavna zaptivka za cev je izrađena od EPDM gume odobrene za piće i proizvedene u našoj sopstvenoj fabrici gume. Tanke obujmice za bušenje se isporučuju sa specijalnim stezaljkama koje pomažu da zavrtnji ostanu na mestu tokom instalacije.   Spone od nerđajućeg čelika se isporučuju sa zavrtnjima i navrtkama sa premazom protiv trenja da bi se izbeglo oštećenje kontaktnih površina (galling).
    Pogledajte tehničke specifikacije:

Glava tanke obujmice za bušenje, serija 6731/0-001
Glava obujmice za bušenje pod pritiskom, serija 6731/1-001
Spona za obujmice za bušenje sa prirubnicama, serija 6731/9-001
Zaporna lopatica za obujmice za bušenje pod pritiskom sa prirubnicama 6731/8-001