AVK International A/S - Balkan
Pretraživač Proizvoda

Gas

Gas je izvor energije za proizvodnju, grejanje ili domaćinstva. Prilikom snabdevanja gasom potrebni su vam bezbednost, kvalitet i istrajnost - sve su to karakteristike asortimana ventila i prateće opreme kompanije AVK. 

Bezbednost je prvi prioritet prilikom rada u snabdevanju gasom i sa distributivnim gasovodom. Gas se mora distribuirati korisnicima na bezbedan i efikasan način, jer curenje gasa može imati smrtonosne posledice. Distributivni gasovod mora distribuirati gas i danju i noću i zbog toga rad gasovoda mora biti bezbedan i bez smetnji. 

Proizvodi kompanije AVK za snabdevanje gasom preko 30 godina uspešno ispunjavaju stroge bezbednosne zahteve kompanija za proizvodnju prirodnog gasa. Naši ventili i prateća oprema za snabdevanje gasom detaljno se ispituju i dobijaju odobrenja vodećih nacionalnih i međunarodnih instituta za testiranja, jer ne pravimo kompromise kad je kvalitet u pitanju. Nudimo pouzdane proizvode koji rade besprekorno čak i posle mnogo godina mirovanja.

Asortiman kompanije AVK u oblasti snabdevanja gasom uključuje protočne ventile, loptaste ventile od polietilena, kućne priključne ventile, leptir ventile, spojnice i prateću opremu za ventile.