AVK International A/S - Balkan

O kompaniji AVK International A/S

AVK International se nalazi u Danskoj i proizvodi ventile, hidrante i prateću opremu za vodu, gas, otpadne vode i zaštitu od požara.

Od 2013. godine, kompanija AVK International je zastupljena na Balkanu kroz naše predstavništvo u Beogradu, zaduženo za tržišta Srbije, Hratske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije i Crne Gore. Ovakvim lokalnim pristupom AVK se bavi potrebama svojih klijenata, kako kroz direktan kontakt, tako i kroz delotvornu lokalnu distributivnu mrežu. Danas je kompanija AVK čuvena kao brend visokog kvaliteta na Balkanu, kao i u ostatku sveta.

Prednost kompanije AVK International su savremena proizvodna postrojenja u kojima optimizovan protok robe omogućava najbrže moguće vreme realizacije, a posedujemo i sertifikate kad je reč o standardima ISO 9001 za upravljanje kvalitetom, ISO 14001 za upravljanje životnom sredinom i OHSAS 18001, što je međunarodni standard za upravljanje zdravljem i bezbednošću na radu. Specijalizovani smo za proizvodnju ventila, dvostruko ekscentričnih leptir ventila, nepovratnih ventila sa kuglom, servisnih ventila, Supa Maxi™ spojnica, ugradbenih garnitura i odabranih vrsta hidranata i prateće opreme. Naš asortiman sadrži brojne proizvode iz preko 20 drugih fabrika kompanije AVK u Evropi, kao i iz onih širom sveta. Ove AVK fabrike su specijalizovane za druge vrste ventila, hidranata i prateće opreme, pa zajedno možemo da ponudimo širok izbor proizvoda visokog kvaliteta po konkurentnoj ceni. Veliki izbor proizvoda iz našeg asortimana čuvamo u skladištu veličine 13,000 m2 zbog čega možemo da vam ponudimo odličnu uslugu isporuke.

Naše geografsko prisustvo i proizvodni asortiman su globalni, ali nam je fokus lokalni. Naše klijente opslužuju lokalne prodajne organizacije, u prodajnim kompanijama u okviru kompanije AVK ili putem naših pažljivo odabranih distributera. Stoga možemo da ponudimo rešenja po meri lokalnih zahteva. Kompanija AVK International A/S zapošljava oko 250 ljudi.