AVK International A/S - Balkan

AVK predstavlja novi Supa Lock™ sistem bez navojnog spoja

21-06-2016

SUPA LOCK™ ODLIKUJE SPOJ ZAŠTIĆEN OD KOROZIJE, SAMOZAKLJUČAVAJUĆI DIZAJN I JEDNOSTAVNA MONTAŽA U DVA KORAKA SA MAKSIMALNOM FLEKSIBILNOŠĆU.

Montaža ventila i fitinga sa navojnim spojem može biti veoma duga i često, ostavlja deo navoja izložen medijumu ili externim uticajima. Tokom vremena ovo će prouzrokovati koroziju nezaštićenog dela navoja , što može prouzrokovati curenje.

Patentirani SUPA LOCK™ sistem obezbeđuje 100% zaštitu od korozije u kombinaciji sa brzom i jednostavnom montažom, sa maksimalnom flexibilnošću. Svojim jednostavnim i genijalnim dizajnom,SUPA LOCK™ nudi optimalnu zaštitu  protiv korozije i curenja a takođe i zaštitu od aksidentalnog pucanja spoja kada je cevovod pod pritiskom.

Postaviš , klikneš - i završen posao!
Nakon podmazivanja O-ringova, spigot kraj se ugura u soket, postavi se osigurač - i spajanje je završeno!
Široki asortiman uključuje ventile, sedla i fitinge, sve u dimenziji DN32.

Proverite SUPA LOCK™ internet stranicu,  kako biste dobili sve relevantne informacije uključujući i  brze linkove ka datasheetovima i crtežima, uputstvu za montažu, animaciju proizvoda, instalacioni video, brošure, brzi pregled asortimana kao i FAQ, gde smo prikupili odgovore na često postavljana pitanja.